De Kliniek

tijdlijn

De Kliniek bestaat al sinds de zestiger jaren en is sindsdien zijn meerdere dierenartsen betrokken geweest bij de praktijk maar altijd voor een kortere duur. Nu dus 2 dierenarts-eigenaren en 2 dierenartsen in loondienst.

Praktijk is sinds 1994 sterk gegroeid. In 1994 was er maar 1 assistente terwijl er nu 5 assistentes zijn. De praktijk heeft altijd een specialistische functie gehad waarbij ver uit de omgeving patiënten werden doorgestuurd naar ons. De praktijk is nog steeds een specialistische praktijk, dat wil zeggen wij kunnen en doen meer dan een gewone eerstelijns praktijk.

xshooyvelt03_0303010In 1997 is de kliniek ingrijpend verbouwd waardoor de kliniek over meer ruimte kon beschikken voor operaties en behandeling van dieren. 

De sfeer is al die jaren hetzelfde gebleven. Gemoedelijk, we nemen de  tijd voor mens en dier, er is altijd een luisterend oor en een kop koffie. De zorg voor de dieren staat voorop, waarbij ook ’s avonds en in het weekend intensive care en opvang voor de dieren mogelijk is. We helpen de dieren graag en onze grootste genoegdoening is als de eigenaar tevreden en het dier gezond de praktijk kan verlaten. Daarnaast doen we veel gemeenschapswerk voor de dierenbescherming. Ook kan iedereen altijd gevonden vogels en andere gevonden wilde dieren bij ons brengen. Ook deze krijgen een goede behandeling en een eerlijke kans.